فرآیند طراحی سایت چگونه است؟

برای طراحی سایت ابتدا باید ایده ها، هدف ها، محتوا، تصاویر، چارچوبی از اساس اولیه سایت در ذهن و بعد از آن برای سهولت در اجرای روند طراحی وبسایت بر روی کاغذ ترسیم میگردد. به دنبال آن حالا انتخاب یک زبان برنامه نویسی (سیستم مدیریت محتوا) مناسب با موضوع سایت در اولویت قرار میگیرد. حال نوبت به انتخاب یک قالب مناسب برای طراحی سایت مشتری است زیرا مبنای یک سایت فروشگاهی را تصاویر و جزئیات شکل میدهد اما یک سایت خبری بیشتر بر پایه ارائه متون به مشتری میباشد، پس فضای هاست اولویت زیادی در روند طراحی سایت با کیفیت خواهد داشت. در مرحله آخر با کنار هم گذاشتن محتوا، تصاویر، اصول اولیه سئو، خلاقیت های بصری در طراحی گرافیکی، رفع اشکال های سایت وقت نهائی کردن وبسایت و جلب رضایت مشتری است.

نکات مهم در طراحی سایت

تا حالا شده از جلوی مغازه ای عبور کنید و ویترین آن شما را از داخل شدن منصرف کند؟ این چه ربطی به طراحی سایت دارد! امروزه با وجود سایت های مختلف در همه زمینه ها، در نگاه اول وقتی کاربر به سایت شما وارد میشود اگر خواهان جلوگیری “فرار از سایت” توسط کاربر هستید باید طراحی سایت به گونه ای باشد که کاربر از لحاظ گرافیکی، هارمونی رنگ ها و جایگیری درست عناصر تشکیل دهنده صفحه شما را ترک نکند و شروع به گردش در محیط وبسایت کند.

نکته دیگر که حائز اهمیت است، تا حالا شده بیرون باشید و به سایتی رجوع کنید اما صفحه در موبایل شما به هم ریخته باشد؟ اینجاست که باید طراحی سایت “ریسپانسیو” شده باشد که اگر کاربر با دسکتاپ، تبلت یا اسمارت فون وارد سایت میشود توی ذوق اش نخورد.

کلیشه های مضر در طراحی سایت

خود را جای کاربر بگذارید، هر چیزی که شما را اذیت میکند در طراحی سایت خود از آن دوری کنید.

  • انتخاب سایز فونت مناسب (نه بزرگ، نه کوچک)
  • نمایش پنجره های باز شونده همچون سلام وقت بخیر
  • پنجره پشتیبانی آنلاین در پائین سایت (گرچه این مورد برای سایت هایی که نیاز به راهنمائی دارد الزامیست)
  • گذاشتن اسلایدشو های ویدئویی که باعث از دست رفتن حجم زیادی از کاربر و هدر رفتن وقت میشود
  • ریدایکت شدن بلافاصله پس از کلیک به سایت های تبلیغاتی
  • عضو شدن اجباری در سایت برای دسترسی به محتوا(بجز خرید اشتراک برخی سایت ها)
  • پخش شدن موسیقی در پس زمینه

و کلی کلیشه های مضر که برای طراحی وبسایت نمره منفی به حساب خواهند آمد.

هاست چیست

هاست چیست

هاست(host) به معنى ميزبان، حافظه مجازيست بر روى يك سرور براى پياده سازى يك يا چندين سايت. قدرت هاست معمولا به قدرت پردازنده، رم، ميزان پهناى باند سرور، فضاى حجمىو تعداد mail هاى قابل ثبت كردن بستگى دارد. خود هاست نيز انواع مختلفى دارد كه مهم ترين آن هاست اشتراكى، هاست مجازى، هاست ابرى و لوكال هاست مى باشد.
بطوركلى هاست ها به نوع سيستم عاملى محيط ويندوز و لينوكس دسته بندى ميشود كه اولى از زبان برنامه نويسى ASP و دومى از PHP پشتيبانى مي كند. همچنين سيستم مديريت فضاى ميزبان از طريق C پنل و دايركت ادمين مى باشد.

دامنه چیست

دامنه چیست

دامنه (Domain) آدرس اختصاصى سايت اطلاق ميشود كه براى همه آدرس ها ابتدا 3W بدنبال آن اسم اختصاصى برند يا سايت شما (SefrDesign) بعد از آن معمولا com لحاظ ميشود كه دات كام خود يك مؤلفه بين المللى براى دامين ها محسوب مى شود و دامين ir. ويژه كشور ميباشد همچنين tv. براى شبكه هاى تلويزيونى مورد استفاده قرار مى گيرد. از دامنه هاى net, org و info نيز ميتوان به عنوان دامين هاى محبوب نام برد.
البته با توجه به اينكه روز به روز دامنه ها داراى مالك ميشوند لازم است قبل از اقدام به خريد، از موجود بودن دامنه دلخواه از طريق سايت هاى مختلف فروش اطمينان حاصل كنيد.
نكته آخر اينكه هاست و دامين دائمى نمى باشد و شما آنها را بايد به تناسب نياز خود سال به سال تمديد كنيد.

نمونه پروژه های طراحی سایت تیم SefrDesign