فریلنسر کیست

فریلسنر کیست

فریلنسر شخصی است که کارها را بصورت پروژه ای برای مشتریان بدون تعهد دراز مدت، بصورت روزانه، هفتگی یا ماهانه انجام و تحویل مشتری میدهد و دستمزد خود را پروژه ای دریافت میکند. از شاخص ترین حرفه هایی که بصورت فریلنسرینگ انجام کار میکنند میتوان به عکاسی، نویسندگی، طراحی سایت و سئو، طراحی گرافیک، ادمین، برنامه نویسی، ویراستاری و مترجمی اشاره کرد. انجام کار برای فریلنسرها نیز متفاوت می باشد بعضی قرارداد امضا میکنند و برخی نیز بصورت شفاهی با هم به تفاهم میرسند. همچنین نحوه دریافت هزینه نیز بستگی به سلیقه شخص دارد ولی معمولا 50 درصد هزینه اول کار دریافت میشود. حال با هم لیستی از دلایل برای فریلنسر شدن را مرور میکنیم.

اگر بخواهید میتوانید بیش از صد دلیل برای اینکه بصورت “فریلسنر” کار کنید لیست کنید. در این مقاله 14 مورد از محبوب ترین دلایل مردم را برای انتخاب انجام کار و تجارت خود بصورت تنهایی و به دور از پشت میز نشستن و داشتن امنیت شغلی لیست کرده ایم. اگر به این دلایل علاقه مند هستید و دارای توانایی هایی در زمینه ی خاصی هستید پس شما هم شانس این را دارید که به صورت آزاد برای خود کار کنید.

14 دلیل برای فریلنسر شدن

چرا باید فریلنسر شویم

1. رئیس خودت باش (آقای خودت باش)

شایع ترین دلیل برای شروع فعالیت به عنوان یک فریلنسر این است که شما میتوانید رئیس خود باشید. بدین معنی که دیگر نیازی نیست برای دیر رفتن به محل کار جواب پس دهید یا توبیخ شوید، دیگر مجبور به رعایت محدودیت ها در محیط محل کار نیستید، برای بیرون رفتن از دفتر کار نیاز به مرخصی ساعتی ندارید، برای رفتن به سفر همراه با خانواده منتظر فرصت نخواهید بود و اینگونه شما ناخدا کشتی خود هستید و احساس عالی خواهید داشت.

رئیس خود بودن دلیل جذابی برای شروع و انجام کار خواهد بود. خوشبختانه انجام کار تحت این سیستم به شما اجازه میدهد که کاری را انجام دهید که به توانایی های ذاتی شما نزدیک هست و میتوانید یک رئیس کاملا جدید باشید.

2. پایان سیاست های شرکتی

سیاست اداری میتواند یک عادت ناخوشایند برای مردم باشد. بسیاری از کارمندان از وضعیت کاری خود راضی نیستند و دائما از سیاست های اداری غر میزنند. خوشبختانه وقتی شروع به کار برای خود میکنید میتوانید با سیاست های اداری نیز خداحافظی کنید.

3. شما در کنترل خود هستید

فریلنسرها تصمیمات خود را میگیرند، هیچ بحث یا دستوری مبنی بر استفاده از کدام نوع پوشش برای فریلنسرها وجود ندارد و میتوانید هر روز با تیپ خاصی و مختلفی به کار بپردازید. میتوانید با زیرشلواری یا با کت و شلوار در اتاق خود مشغول به کار شوید، یا کنار دوستان خود در کافه همراه با لب تاپ و قهوه.

4. وقت شما، مال شما است

دیگر ساعت کاری از 8 تا 5 برای شما وجود ندارد. اگر حس میکنید آخر شب متمرکز تر هستید همان موقع کار کنید، اگر سر ظهر احساس بهتری دارید در این زمان پروژه خود را کامل کنید دیگر اجباری برای صبح زود بیدار شدن ندارید.

5. آزادید در هر مکانی کار کنید

یک نویسنده در اتاق های هتل، رستوران، کافه، آپارتمان، کنار استخر یا مکان های عجیب و دلخواه دیگر مطلب مینویسد. حال شما صاحب شغل خود هستید و هر کجا که راحت تر هستید میتوانید مشغول به انجام کار باشید، مشتری شما هزینه را پرداخت میکند و این تصمیم آنها نیست که شما کجا کار کنید.

فرق مهم بین کارمند و فریلنسر نیز همین است که شما میتوانید زمان و مکان کار خود را انتخاب کنید. که برای عدم یکنواختی محیط کار که از نظر روانی بسیار مهم است میتوان یکبار در کافه مشغول به کار بود یکبار در منزل.

6.انتخاب پروژه با شماست

کار شما طراحی سایت است و از اینکه در جایی مشغول به طراحی سایت شرط بندی باشید علاقه مند نیستید، لازم نیست که این کار را انجام دهید. نویسنده هستید و هر روز یک بخشی از صفحه را شما مینویسید، از موضوع انتخابی خوشتان نمی آید؟ لازم به ادامه نیست. در کار فریلنسری شما آزاد هستید و میتوانید پروژه هایی را قبول کنید که با آنها احساس بهتری دارید و خوشحال از انجام دادن آن خواهید بود. در حالی که کارمندان مجبور به انجام کاری هستند که رئیس شان امر میکند.

7.انتخاب مشتری با شماست

فریلنسرها مجبور نیستند با مشتری های وسواسی و کسانی که در کار آنها را اذیت میکنند و بیش از حد انجام پروژه خواستار تغییرات هستند، قرار داد ببندد.

8.اضافه کاری بدون هزینه انجام نمیدهید

در سیستم های اداری یا اصناف دیده اید که اگر نیم ساعت پس از زمان اداری مشغول به کار باشید در آخر ماه هیچ اضافه حقوقی دریافت نمیکنید یا در زمان کاری، رئیس از شما میخواهد کاری انجام دهید که جز وظایف شما در اداره یا سیستم نمیباشد که اساسا بدون پرداخت اضافه ای خواهد بود. اما وقتی که رئیس خود باشید در صورت تقاضای اضافه کاری از سوی مشتری شما نیز هزینه اضافه کاری طلب خواهید کرد.

9.بیشتر از گذشته میتوانید درآمد داشته باشید

مطمئنا در ماه های اولیه فعالیت همانند هر کاری با سختی های مختلفی رو به رو خواهید شد اما پس از گذشت زمان، مشتری برای شما مشتری جدید می آورد و روز به روز کار شما نیز رونق میگیرد. در کار فریلنسری ابتدا خواهان دستمزد های پائین هستید تا اسم و رسمی پیدا کنید ولی عد از گذشت زمان میتوانید مبالغ عرف پروژه را طلب کنید. همیشه این نکات را به یاد داشته باشید که یک “فریلنسر” کل سخت افزار خود، هزینه های درمانی، هزینه سفر و … را خود باید در بیاورد پس موقعی که از نرخ مصوب یک خدمات خبر ندارید به صورت بدبینانه شاکی نشوید و بهانه های محترمانه تری بیاورید. همچنین در این کار شما آینده شغلی خواهید داشت و ترسی از پیمانکار ندارید.

10. تلاش بیتشر، پاداش بیشتر

اگر کارمند باشید ماهانه حقوق ثابتی را دریافت میکنید که گاه و بی گاه شامل پاداشی خواهد شد. همچنین اگر شما کارمند مغازه یا تجارتی باشید، اگر فروش مغازه را بالا ببرید و صاحب مغازه سود برسانید در انتها ماه از این سود پیزی به شما نمیرسد و فقط آنها را پولدارتر میکنید. ولی در آزاد کاری شما هر چقدر توان دارید میتوانید پروژه انجام دهید و مزد تلاش های خود را با پول های بیشتر دریافت کنید و سود خالص دریافت کنید. در این صورت حرف زدن، تایپ کردن، نوشتن، کد زدن یا هر توانائی شما بدون هزینه نخواهد بود.

11. امنیت شغلی دارید

وقتی که شما رئیس خود هستید دیگر قرار نیست یهو بیکار شوید. البته این کار هم همچون بقیه کارها فراز و نشیب دارد اگر در راستای کار خود تلاش کنید مطمئنا موفق خواهید شد. به طور کلی این کار بهتر از این است که در اداره ای کار کنید که هر لحظه ممکن است شرکت دست به تعدیل نیرو بزند.

12. دانش شما افزایش پیدا میکند

هر روز به عنوان یک فریلنسر شما با چالش های جدیدی رو به رو خواهید شد و دیگر یک نویسنده، یک طراح یا یک توسعه دهنده نخواهید بود و هر روز برای برطرف کردن مشکلات خود نیاز به کسب تجربه و مطالعه بیشتر خواهید داشت.

13. افزایش اعتماد به نفس

وقتی رئیس کسب و کار خود هستید برخورد مردم با شما نیز فرق میکند و این باعث افزایش اعتماد به نفس شما خواهد شد. علاوه براین شما مسئول برگزاری جلسه کاری و روابط تجاری بودن نیاز به همکاران شرکت و مدیران هستید.

14.پتانسیل برای رشد و توسعه

اکثر فریلسنرها و آژانس های طراحی با کارهای انفرادی کوچک شروع به فعالیت میکنند و بعد از مدتی شما میتوانید با استخدام همکار و جمع کردن فریلنسر های دیگر در کنار خود، به خدمات تنوع ببخشید و باعث رشد خود و دیگران شوید. اینگونه شما میراث خود را خلق میکنید در صورتی که یک کارمند برای میراث شخص دیگری زحمت میکشد. همیشه به یاد داشته باشید از یک بذر و دانه، درختان عالی به وجود می آید.

کارهای بزرگ و از آغازهای کچوک نشات میگیرند همچون کمپانی های فیسبوک، گوگل و … فریلنسر ها و طراحان میتواند از پتانسیل رشد خود استقبال کنند و تصویر خود را در غالب شرکت های معروف ببینند.

شما میتوانید ده ها دلیل شخصی برای شروع کار به عنوان یک فریلنسر داشته باشید.  لیست بالا تنها معروف ترین و مجبوب ترین دلایل برای فریلنسر شدن آورده است. وقت بگذارید و یک دلیل جذاب برای فریلنسر شدن پیدا کنید. در مقاله بعدی خواهیم گفت که چگونه “یک فریلسنر شوید”.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چگونه یک فریلنسر شویمwww.sefrdesign.com

چگونه یک فریلنسر شویم

/
در این مقاله 15 قدم برای فریلنسر شدن را آورده ایم تا بتوانید دست از محیط های اداری بردارید و آقای خودتان باشید، با ما همراه باشید و تبدیل به فریلنسر شوید.
فریلنسر کیست

14 دلیل برای فریلنسر شدن

/
فریلنسر شخصی است که کارها را بصورت پروژه ای برای مشتریان بدون تعهد دراز مدت و بصورت روزانه یا هفتگی یا ماهانه انجام و تحویل میدهد دستمزد خود را پروژه ای دریافت میکند.